Dags för OVK-kontroll BRF Södergården

Datum: 23 nov – 27 november samt 5 december 2023.

Vad innebär OVK?

OVK, obligatorisk ventilationskontroll, ska enligt lag göras regelbundet och syftet är att säkerställa att ventilationssystemet fungerar och att inomhusklimatet i alla våra byggnader är bra. Kontrollen genomförs av certifierade kontrollanter. Ni finner det senaste intyget från föregående kontroll på anslagstavlan vid varje portingång.

Vad behöver DU göra?

Den certifierade kontrollanten behöver låna en (1) nyckel av dig för att kunna kontrollera ventilationssystemet inne i din lägenhet. Nyckeln kommer att lämnas tillbaka i din brevlåda efter den 5 december när kontrollen slutförts.

Märk din nyckel med namn, port, våning och lägenhetsnummer. Lämna in din nyckel till styrelseledamot Carl Midbeck senast torsdagen den 16 november 2023.

Du kan lämna in din nyckel på följande sätt:

  1. Märk din nyckel med namn, port, våning och lägenhetsnummer. Lämna nyckeln i ett kuvert i Carl Midbecks brevlåda i port 11D.  

eller

  1. Märk din nyckel med namn, port, våning och lägenhetsnummer. Lämna nyckeln direkt till Carl Midbeck som torsdagen den 16 november mellan kl. 19-20 befinner sig i föreningens lokal i port 11D för insamling av nycklar.

Kontaktpersoner i styrelsen:

Carl Midbeck, styrelseledamot och vaktmästare. Telefon: 073-254 23 93

Evelina Mikaelson, ordförande. Telefon: 0725-48 56 51

 

Tack för all din hjälp!

 

Med vänliga hälsningar,

Alla i Styrelsen BRF Södergården Knivsta